Weer aan het Werk Lidmaatschap

Wanneer je als ergotherapeut de cursus WahW hebt gevolgd heb je veel geleerd over arbeid en ergotherapie. Door lid te worden haal je het maximale uit de cursus en zorg je ervoor dat je constant op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

€75

per jaar

Voordelen van lid worden

Overal toegang tot het WahW Portaal

Je krijgt toegang tot het WahW portaal waar je altijd de nieuwste versie van de methode tot je beschikking hebt. Je krijgt toegang tot alle up-to-date werkmaterialen. De methode is constant in ontwikkeling. Door lid te worden heeft u altijd direct toegang tot de nieuwste versies. Je kunt het portaal overal openen, op de smartphone, tablet of laptop.

WahW Keurmerk op uw en onze site

Als lid hebt u recht op één keer per jaar gratis intervisie en wordt U toegevoegd aan de kaart van aangesloten instanties en u komt op de pagina van therapeuten. Hiermee kunnen cliënten en opdrachtgevers verifiëren dat u inderdaad volstaat op het gebied van arbeid. Bovendien krijgt u de optie om het WahW keurmerk op uw website te plaatsen.

Korting op scholing en intervisies

Regelmatig worden er curussen, trainingen en intervisies georganiseerd om kennis wat betreft ergotherapie en arbeid verder te ontwikkelen. Dit gebeurt zowel op locatie als online. Wanneer je lid bent krijg je één gratis intervisie en korting op de overige scholing en intervisie-bijeenkomsten. Door in te loggen in het portaal krijg je voordelige prijzen te zien.

Customize werkmateriaal

Geef de werkmaterialen een professionele eigen uitstraling door zelf je logo toe te voegen.

Blijf automatisch op de hoogte

Als lid wordt je via de email automatisch op de hoogte gehouden van nieuw lesmateriaal of nieuwe scholing. Geef aan welke datum en tijd voor jou het beste uitkomt zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Pin It on Pinterest